90 83 19 60 erlboe@gmail.com

Ledercoaching

Dagens ledere møter ofte store utfordringer på jobb. Det er personalansvar, konflikthåndtering, beslutninger som skal tas og prioriteringer som skal gjøres. Også var det dette med å få tiden til å strekke til. Å balansere jobben med et liv ved siden av, er for mange vanskelig. Kjenner du på en vond klump i magen når resultatene uteblir og kravene vokser, eller gruer du deg til den vanskelige samtalen du har utsatt for lenge? Stresset, vondt i hodet, dårlig nattesøvn eller kanskje litt kortere lunte enn ellers? Eller sitter du med følelsen av å ikke være god nok og er redd for å bli avslørt?

Du er ikke alene. Og du trenger ikke å ha det sånn.

Når du lykkes i lederrollen, vil du også ha det bedre som privatperson.
Du har også stor påvirkning på menneskene rundt deg, når du har det bra, virker det normalt positivt på arbeidmiljø, trivsel og resultater. Det samme gjelder dessverre andre veien. Coaching fungerer best når vi ser helheten, og derfor coacher vi deg som person, ikke bare lederen i deg. Slik kan du, ved å hjelpe deg selv til en bedre hverdag, samtidig gjøre det bedre for de rundt deg. Ledercoaching er også en god investering for bedriften. Forskning viser at ledercoaching normalt gir en avkastning på 500-700 %.

Er du som de fleste ledere, har du mer å gå på og flere ressurser du kan ta i bruk. Er du er klar for en positiv forandring i tilværelsen, hva med å søke hjelp hos noen som står utenfor kontorpolitikken, men som har vært i dine sko? Vi i Panta Rei Coaching er eksperter på å coache ledere, og har selv jobbet som ledere med personalansvar. Vi kan hjelpe deg til mer trygghet, tydelighet og mestring, både i og utenfor lederrollen.

Kom i gang med coachingen i dag.