90 83 19 60 erlboe@gmail.com

Våre coacher

Vi krever at alle våre coacher er sertifiserte med en ICF-godkjent coachingutdannelse (International Coach Federation), har annen høyere utdannelse og ledererfaring med personalansvar.

erling-boeErling Bøe – Ledercoach/CPCC (Certified Professional Coactive Coach)

Erling brenner for å hjelpe ledere med å takle daglige utfordringer, og ønsker å bidra til mer arbeidsglede, trygghet og tydlighet – og ikke minst mer suksess som leder. Erling mener det er viktig å jobbe med hele mennesket, og at det er vanskelig å ha et bra og meningsfullt liv på privaten om en mistrives på jobb, og omvendt. Erling er spesielt opptatt av å oppnå gode resultater, og å hjelpe de som står i fare for å bli utbrent – før de blir det.

Erling har selv erfaring med hvor utfordrende lederrollen med personalansvar kan være, og har selv vært gjennom noen tøffe runder: «Hadde jeg hatt en coach ved min side den gangen, hadde jeg håndtert situasjonen bedre. Hverdagen kunne vært helt annerledes. Den erfaringen har gjort at jeg gjennom coachingen bedre kan hjelpe andre i samme situasjon i dag.»

Utdanning og erfaring:

  • Utdannet og sertifisert coach fra CTI
  • Coachingutdannelse fra InsideOut
  • Coachingutdannelse fra Handelshøyskolen BI
  • Teknisk lederutdannelse i Sjøforsvaret med påfølgende jobb som radar- og ildledningsoffiser på operative fartøy.
  • Master of Arts in Sales and Customer Relationsship Management fra University of Hertfordshire
  • Diverse fag innen økonomi, strategi og organisasjonspsykologi fra NHHK
  • Mer enn 20 års erfaring med salg og ledelse fra IKT-bransjen.

Les mer om Erling Bøe på Linkedin

may-helen-myhreAssosierte ledercoacher:

May Helen Myhre har siste 9 år jobbet med lederutviklingsprogrammer og som coach for ledere, ledergrupper og personalgrupper. Hun har hjulpet over 900 ledere til å bli tydeligere og tryggere, og med det skapt bedre resultater i deres organisasjoner. Hun har lang ledererfaring og er utdannet spesialpedagog. Hennes spesialområder er ledelse, teamutvikling og coaching, hvor hun gir forståelsen av hvordan man påvirker sine medarbeidere og kollegaer.